Thema

Het thema dit jaar is ‘Generations’. God is een God die van generatie op generatie doorwerkt. Dit heb je ongetwijfeld al eens eerder gehoord: “Die trouw houdt van geslacht tot geslacht”. Het klinkt mooi en we kennen deze mooie en oude woorden uit de kerk. Maar wat betekent dit zinnetje nu eigenlijk heel praktisch voor ons? God laat zijn trouw iedere keer weer zien doordat Hij spreekt. Van generatie op generatie. Hoe werkt het dat Hij spreekt in ons dagelijks leven? En zouden wij zelf ook een rol kunnen spelen in het doorgeven van Gods woorden binnen de generaties?

Het is ontzettend belangrijk dat we leren luisteren naar Gods stem en dat we daarmee onze generaties aan elkaar verbinden. De Bijbel staat vol van voorbeelden waarbij doorgeven centraal staat. Denk bijvoorbeeld eens aan Gods belofte, die van Abraham overging op Isaak en Jakob en alle generaties daarna. Of wat dacht je van Jezus? Hij luisterde dagelijks naar de woorden van Zijn Vader zodat Hij ze kon doorgeven aan de discipelen – waardoor ook zij de woorden weer konden doorgeven!

Als jij samen met anderen Gods stem beter wilt leren verstaan ben je bij het Vernieuwingsfestival aan het juiste adres. Of je nu piepjong bent of al wat ouder, God spreekt tegen iedereen. Heb jij ook het verlangen Zijn stem te verstaan? Er is geen vereiste waar je eerst aan moet voldoen om te kunnen horen wat God zegt.

Met de sprekers Hans Eschbach, Andrew Chapman (UK), Hans Maat en Karim Landoulsi willen we je meenemen in praktisch onderwijs. Wil je meer ontdekken over het verstaan van Gods stem en groeien in je relatie met God? Kom dan naar het Vernieuwingsfestival!

Programma

Bekijk het volledige programma voor de volwassenen, tieners en kinderen

Het Evangelisch Werkverband

Het Evangelisch Werkverband is een vernieuwingsbeweging binnen de Protestantse Kerk Nederland.

Contact

Email: info@ewv.nl
Telefoon: 0342 – 460 010