Hoofdprogramma

Vanaf 13:00 is er koffie en kan je registreren: zorg dat je tijdig aanwezig bent! Het middagprogramma start om 14:00 uur en eindigt om 17:15 uur. Het avondprogramma duurt van 18:30 – 22:00 uur. Tijdens het avondprogramma is er geen crèche en geen programma voor kinderen tot en met groep 4. Houd hier a.u.b. rekening mee. Voor de kinderen van groep 5 t/ m 8 is er ‘s avonds wél een programma (dat later op de avond samenkomt met het hoofdprogramma).

14:00 – 17.15 MIDDAGPROGRAMMA 

We zien uit naar een prachtige en inspirerende dag waarin velen samenkomen en we ons uitstrekken naar een ontmoeting met onze God. We zingen veel prachtige liederen van lofprijzing en aanbidding, om ons open te stellen voor Zijn aanwezigheid.

Hoe geven we het vuur door naar volgende generaties? Daarover spreken:

Hans Eschbach – predikant en voormalig EW-directeur;

Andrew Chapman (UK) – directeur, spreker en trainer van de London School of Supernatural Ministry, sprak in februari op There is More! Next Drachten.

Rond 17.00 uur sluiten de kinderen van groep 1 t/m 4 zich aan bij het hoofdprogramma in de grote zaal. Vanaf 17.15 uur is er volop gelegenheid om te eten en elkaar te ontmoeten!

18:30 – 22:00 AVONDPROGRAMMA

’s Avonds gaan we verder met een inspirerend programma over hoe God generaties aan elkaar gegeven heeft.

Aanbidding
Karim Landoulsi
Andrew Chapman
Pauze
Hans Maat
InSalvation
Gebed & ministry

GEBED & MINISTRY

Bij het EW vinden we gebed en ministry erg belangrijk. God spreekt tot ons in ons gebed voor elkaar. Kom verlangend naar richting in je leven, naar een profetisch woord, naar genezing en een aanraking van Hem.

Het Evangelisch Werkverband

Het Evangelisch Werkverband is een vernieuwingsbeweging binnen de Protestantse Kerk Nederland.

Contact

Email: info@ewv.nl
Telefoon: 0342 – 460 010