Kinderprogramma

Gezellig spelen en meer van God ontdekken
KINDERPROGRAMMA

14:00 uur tot 17:00 uur

14:00 – 17:45 CRÈCHE BABY’S (0 t/m 2 jaar)

Voor de allerkleinsten is er crèche. Tijdens de crèche wordt er gezorgd voor drinken en wat lekkers.

14:00 – 17:00 PROGRAMMA PEUTERS (2 t/m 4 jaar)

De peuters gaan knutselen en luisteren naar een mooi verhaal, ze gaan met elkaar zingen en bidden en hebben ook veel tijd om gewoon lekker te spelen. Tijdens het peuterprogramma wordt er gezorgd voor drinken en wat lekkers.

14:00 – 17:00 KINDERPROGRAMMA  (groep 1 t/m 4)*

Groep 1 en 2 heeft een mooi programma rond het thema ‘stippen en sterren’. Dit thema is uitgewerkt rond het woord ‘groeien’. Naast het interactieve verhaal, gaan ze ook echt met ‘groeien’ aan de slag met een knutselwerkje. Zo kunnen ze thuis gaan zien dat wat ze zaaien ook gaat groeien!

Groep 3 en 4 gaat op een interactieve manier nadenken over gebed. De kinderen gaan praktisch aan de slag over de vraag hoe je kunt bidden aan de hand van muziek, een knutselwerkje, een bijbelverhaal en…  door samen te bidden!

14:00 – 22:00 (!) KINDERPROGRAMMA  (groep 5 t/m 8)

Erica Duenk gaat kinderen uit groep 5 t/m 8 leren ontdekken hoe ze – zo jong als ze zijn – Gods stem kunnen leren verstaan. Wat zegt God over hen en hoe kunnen ze samen met Hem in hun wereld het verschil? Erica heeft ruime ervaring in de dienst van genezing, bevrijding en profetie, en weet het woord dichtbij de harten van kinderen en volwassenen te brengen. Het is een interactief programma, met veel ontdekkingsmomenten. Het is een dag van leren, durven en doen.

* Rond 17.00 uur sluiten de groep peuters en de kinderen van groep 1 t/m 4 aan bij het hoofdprogramma in de grote zaal.

Erica Duenk nodigt de oudere kinderen persoonlijk uit – Kijken!