Hoofdprogramma

Sprekers, Band en Ministry

Vanaf 13:00 is er koffie en kan je registreren. Zorg dat je op tijd bent!

Het middagprogramma start om 14:00 uur en eindigt om 17:30 uur.

Het avondprogramma duurt van 19:00 – 22:00 uur.

Tijdens het avondprogramma is er geen crèche en geen kinderprogramma voor de peuters en groep 1-4! Houd hier rekening mee.

Groep 5-8 en de tieners hebben tot 22:00 uur een programma.

Aftermovie vorig Festival
MIDDAGPROGRAMMA

14:00 uur tot 17:30 uur

De aanbidding wordt geleid door een band onder leiding van Peter Dijkstra (Sela). We zingen veel mooie liederen van lofprijzing en aanbidding, omdat we geloven dat God dichtbij is in onze aanbidding voor hem.

Jelle de Kok (PKN-predikant en stafwerker EW) spreekt naar aanleiding van het leven van Jakob over de zegen die we – vanuit onze identiteit in Christus – mogen ontvangen.

Jan Pool (bekend van Vrij zijn, voormalig voorganger Shelter Haarlem)  zal spreken over wat het betekent om dichtbij God te leven – onze intimiteit met Hem.

Rob Favier zal het middagprogramma afsluiten met een leuk programma wat bestaat uit een mengeling van liedjes en verhalen met veel humor en grappen.

Rond 17.00 uur sluiten de kinderen van groep 1 t/m 4 zich aan bij het hoofdprogramma in de grote zaal voor een prachtig gezamenlijk kindermoment.

AVONDPROGRAMMA

19:00 uur tot 22:00 uur

Net als voorgaande jaren zal er ’s avond veel tijd zijn voor aanbidding, dit keer onder leiding van Elisa Krijgsman (zanger bij o.a. Opwekking). Hans Maat zal spreken over de bekrachtiging met de Heilige Geest en de autoriteit die je dat geeft om in Zijn naam uit te gaan. De avond wordt afgesloten met ruimte voor persoonlijk gebed en gebed voor genezing.

 GEBED & MINISTRY

Bij het EW vinden we gebed en ministry erg belangrijk. Gebed opent de hemel. Het is een krachtig middel om je te bevrijden van datgene, wat je belemmert om te leven onder een open hemel en om je te bekrachtigen met meer van de Heilige Geest. We verwachten dat Gods Geest krachtig werkt tijdens deze momenten van persoonlijk gebed.